Basa

Topik-lambang Pitakonan Ngalih Lampu Penggerak Keluarga A320

More
sasi 6 3 weeks ago #1264 by 3201907

Halo!

Aku wis nggunakake download kulawarga A320 kanggo FSX kanggo past, kira-kira, rong taun tanpa masalah.

Aku wis bubar dianyari kanggo P3D v4.3 lan nalika pesawat diiseni, "switch kontak" ora bakal ngowahi apa wae. Dadi, aku ora bisa miwiti mesin.

Informasi babagan iki utawa bantuan?

MATUR NUWUN!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago - sasi 6 3 weeks ago #1265 by rikoooo

Halo,

Aku wis rampung tes lan kabeh wis apik, Nanging, aku nggunakake switch kontak saka panel 2D tinimbang kokpit virtual, nyoba kaya kula lan sampeyan masalah kudu mantun. CTRL + E uga bakal nggawe trick

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Pangowahan pungkasan: 6 sasi 3 minggu kepungkur dening rikoooo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago #1266 by 3201907

Erik,

Aku bakal nyoba sing bengi utawa sesuk. Aku ora tau mikir babagan nggunakake panel 2D; Aku lali haha

Aku ngalih "pindhah" tombol kanthi tombol prasaja tombol 'I' ing keyboard kanggo Master Ignition Switch (On) nanging ora ana opsi kanggo ngetokke kunci kanggo mateni. Nanging, Aku ora peduli manawa bisa ngalih menyang "mati".

Siji pungkasan, lan babagan kulawarga A320 nanging ora babagan switch: ing FSX kamera kasebut zoomable karo spasi lan roda mouse. Mung sawetara view kamera saiki ngidini iki ing P3D v4.3 Maneh, ora nggawe apa-apa bisa dioperasi nanging kayata ing FSX aku bisa reposition kamera swiwi (njaba) karo zoom mouse lan tombol Control / Shift / Enter . Sembarang ngganggu iki? Deleng gambar sing ditempelake. Ing FSX aku bisa nggunakake roda mouse kanggo nggedhekake lan banjur nggunakake tombol Control / Shift / Enter kanggo mindhah kamera mudhun menyang mesin. Ing tengah-tengah, aku nggawe views kamera dhewe lan banjur mung nyimpen pesawat supaya kamera ora bakal ngreset.

Thanks for the help with the switch! :)
Greg

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.168 detik
Basa