Basa
Sugeng Rawuh, Guest
Jeneng: sandi: Elingi kula
  • page:
  • 1

TOPIK:

Ngalih Lampu Penggerak Keluarga A320 1 taun 8 sasi kepungkur #1264

  • 3201907
  • 3201907's Avatar topic Pengarang
  • offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 5
  • Matur nuwun ditampa: 1
Halo!

Aku wis nggunakake download kulawarga A320 FSX kanggo kepungkur, kanthi kasar, rong taun tanpa masalah.

Aku bubar nganyari menyang P3D v4.3 lan nalika pesawat mbukak, "switch kontak" ora bakal ngaktifake. Dadi, aku ora bisa miwiti mesin.

Informasi babagan iki utawa bantuan?

MATUR NUWUN!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Ngalih Lampu Penggerak Keluarga A320 1 taun 8 sasi kepungkur #1265

Halo,

Aku nembe nganakake tes lan kabeh wis mlaku, nanging, aku nggunakake switch kontak saka panel 2D tinimbang kokpit virtual, coba kaya aku lan sampeyan kudu ngetokake. CTRL + E uga bakal nindakake siasat kasebut

Happy pesawat
Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

Owahi pungkasan: dening rikoooo.

Ngalih Lampu Penggerak Keluarga A320 1 taun 8 sasi kepungkur #1266

  • 3201907
  • 3201907's Avatar topic Pengarang
  • offline
  • New Member
  • New Member
  • Posts: 5
  • Matur nuwun ditampa: 1
Erik,

Aku bakal nyoba mau bengi utawa sesuk wae. Aku ora nate mikir babagan nggunakake panel 2D; Aku kelalen haha

Aku "peta" saklar kanthi klik tombol 'I' ing keyboard kanggo Master Ignition Switch (On), nanging ora ana pilihan kanggo peta tombol kanggo mateni. Nanging, aku ora peduli manawa yen ngalih "mati" maneh.

Siji bab pungkasan, lan babagan kulawarga A320 nanging ora babagan saklar: ing FSX kamera bisa zoom kanthi spacebar lan rodha mouse. Mung sawetara tampilan kamera saiki ngidini P3D v4.3 Maneh, ora nggawe apa-apa sing ora bisa ditindakake, nanging umpamane FSX Aku bisa ngrampungake kamera wing (eksternal) nganggo zoom mouse uga tombol Control / Shift / Enter. Sapa sing ngilangi iki? Deleng gambar sing dipasang. Ing FSX Aku bisa nggunakake rodha mouse kanggo nggedhekake lan banjur nggunakake tombol Control / Shift / Enter kanggo mindhah kamera mudhun menyang mesin. Intine, aku nggawe tampilan kamera dhewe lan banjur tetep nyimpen pesawat kasebut supaya kamera ora ngreset.

Thanks for the help with the switch! :)
Greg

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • page:
  • 1
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.166 detik