Basa

Topik-lambang Pitakonan Gauge ditambahake dening Rikoo lan P3D V4

More
sasi 8 2 weeks ago #1269 by al1191

Rikoo nambah ukuran sawetara pesawat sing dilapurake kompatibel P3d V4 nanging sing nduwe masalah karo P3d V4:

"CALLOUT_SOUND" ora bisa digunakake amarga versi 32-bit
Sampeyan kudu diganti nganggo "dsd_p3d_xml_sound_x64!" ditemokake ing website Doug Dawson

Tulisan gauge "HoneywellFMC_Grey_Riko!" wis akeh kesalahan program lan ora bisa.

Kanthi kabeh Pendhaftaran apologize kanggo Inggris "Google translation"

kanthi hormat

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 2 weeks ago - sasi 8 2 weeks ago #1271 by rikoooo

Woy al1191,

Kanggo tambahan apa sing sampeyan gunakake? HoneywellFMC_Grey_Riko wis mesthi kompatibel P3Dv4 Aku wis mriksa iki sakdurunge, lan Callout_Soud.dll (sing dsd_p3d_xml_sound_x64 diganti jeneng ing Callout_Soud) uga, kajaba sampeyan wis nginstal add-on sing ora ditandhani dening Prepar3D v4 sing cocog. Delengen kabeh dhaptar ing kene: www.rikoooo.com/prepar3d-v4 .

Matur nuwun


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Pangowahan pungkasan: 8 sasi 2 minggu kepungkur dening rikoooo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
8 months 1 week ago #1272 by al1191

Halo,

Aku ngerti apa sing sampeyan ngandika marang aku, nanging aku ora ngandel yen aku salah.
Aku nginstal ing PD3 V4 rong pesawat (Beriev BE-200X lan boeing c-32) sampeyan ngajokaken kanggo download:
Ngisor lan kanggo saben pesawat sampeyan bakal nemokake daftar kasalahan, sawetara gampang kanggo mbenerake liyane sing luwih alus, dilapurake dening P3D V4 (ContentErrors.txt) lan dikelompur dening file:


Beriev BE-200X (Aku nggawe koreksi lan aku terus pesawat)
pesawat.cfg
Missing comment (//) on
Ref 1: Jane's All The World's Pesawat 2002-2003 Ed
Ref 2: Be-200 3-view drawing
Ref 3: Pelbagai situs internet
Bagian rem
Jeneng Kunci Duplicate: DIFFERENTIAL_BRAKING_SCALE
Panel.cfg
kesalahan = C-gaya gauge gagal dimuat: D: \ Program Files \ Lockheed Martin \ Prepar3D v4 \ Gauges \ CALLOUT_SOUND.dll, Gauge: swara. DLL is 32 bit. Versi dicokot 64 dibutuhake. Pustaka iki (aku mikir) diinstal kanthi paket lan diarani dening Gauge50
Gauge RMI_SQ Missing file image gauge: BE200 \ hhRMI_compass_highlight.bmp
Duplicate Key Name Section: Window05 Tombol: window_pos
Sound.cfg
File swara ora ana
door_small_open
door_small_close
genggaman
boeing c-32 (Luwih akeh koreksi kanggo nggawe, aku ora tetep pesawat)
pesawat.cfg
Bagean: listrik
Jeneng Kunci Duplicate: gear_motor
Jeneng Kunci duplikat: marker_beacon
Panel.cfg
kesalahan = C-gaya gauge gagal dimuat: D: \ Program Files \ Lockheed Martin \ Prepar3D v4 \ Gauges \ CALLOUT_SOUND.dll, Gauge: swara. DLL is 32 bit. Versi dicokot 64 dibutuhake. Pustaka iki (aku mikir) diinstal dening paket lan disebut dening Gauge122, Gauge33 [VCockpit01]
Duplikat Kunci bagean bagean: Window08 window_pos
Gauge RMI_SQ Missing file image gauge: B767 \ hhRMI_compass_highlight.bmp
Gauge Gear_Light_L lan Gear_Light_C lan Gear_Light_R Missing gauge image file: B767 \ Gear_light_up.bmp
Tampilan Multi-Fungsi Gauge Ninggalake gambar file ukuran: B767 \ MFD1_Ownship.bmp
FMC nduweni luwih saka 150 Script Error kaya [kurung kosong utawa nutup parenthese sing ilang] utawa [ora ditemokake perintah - mbok menawa spasi sing ilang utawa ana spasi ekstra].
Tekstur ora ditemokake:
TDS757_ELEVATOR_L.BMP
TDS757_AIRSTAIR_L.BMP

Muga-muga dhaftar iki bisa migunani kanggo sampeyan.
Tujuane ora kanggo ngritik karya sing apik banget nanging nggawe komentar sing mbesuk

Kuwat

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
8 months 1 week ago - 8 months 1 week ago #1274 by rikoooo

Hi,

Kasalahan ing FMC babagan ngilangi BMP utawa tombol duplikat lan liya-liyane ora penting lan bisa diilangi.
Sampeyan uga kudu mateni log nganyari kesalahan (debugging) ing konfigurasi P3D kajaba sampeyan programmer utawa penggemar banget babagan alat ukur XML, saupaman, bakal muncul saben-saben sampeyan ngeculake P3D lan sing ngganggu.

Apa menarik ing kene yaiku kesalahan babagan DLL sing dicokot 32, sing ora normal nanging gampang banget kanggo ndandani:

Pindhah menyang folder "ukuran" saka Prepar3D v4 -> (C: \ Program Files \ Lockheed Martin \ Prepar3D v4 \) lan nyetop file "CALLOUT_SOUND.gau"lan mbusak. Nanging, aja mbusak" CALLOUT_SOUND.DLL"nyebabake berkas iki 64 bit (file duwe jeneng sing padha nanging extension sing beda .gau = 32bits lan .dll = 64 bit).

Cathetan: Yen "CALLOUT_SOUND.gau" ora ana, banjur mung mbusak "CALLOUT_SOUND.dll" lan instal ulang Boeing C-32, saiki bakal apik kabeh.

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Pangowahan pungkasan: 8 sasi 1 minggu kepungkur dening rikoooo.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: al1191

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.240 detik
Basa