Basa

Topik-lambang Pitakonan Gauge ditambahake dening Rikoo lan P3D V4

More
1 sasi 1 week ago #1269 by al1191

Rikoo nambah ukuran sawetara pesawat sing dilapurake kompatibel P3d V4 nanging sing nduwe masalah karo P3d V4:

"CALLOUT_SOUND" ora bisa digunakake amarga versi 32-bit
Sampeyan kudu diganti nganggo "dsd_p3d_xml_sound_x64!" ditemokake ing website Doug Dawson

Tulisan gauge "HoneywellFMC_Grey_Riko!" wis akeh kesalahane program lan ora bisa.

Kanthi kabeh njaluk maaf kanggo sandi Inggris "Google translation"

kanthi hormat

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 sasi 1 week ago - 1 sasi 1 week ago #1271 by rikoooo

Woy al1191,

Kanggo tambahan apa sing sampeyan gunakake? HoneywellFMC_Grey_Riko wis mesthi sing kompatibel P3Dv4 Aku wis mriksa iki sadurunge, lan Callout_Soud.dll (sing dsd_p3d_xml_sound_x64 diganti jeneng ing Callout_Soud) uga, kajaba sampeyan wis nginstal add-on sing ora ditandhani dening Prepar3D v4 sing cocog. Delengen kabeh dhaptar ing kene: www.rikoooo.com/prepar3d-v4 .

Matur nuwun


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Nganyari pungkasan: 1 sasi 1 minggu kepungkur dening rikoooo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 sasi 1 week ago #1272 by al1191

Halo,

Aku ngerti apa sing kowe kandha, nanging aku ora ngandel yen aku salah.
Aku diinstal ing PD3 V4 rong pesawat (Beriev BE-200X lan boeing c-32) sampeyan ngajokaken kanggo ngundhuh:
Ngisor lan kanggo saben pesawat sampeyan bakal nemokake daftar kasalahan, sawetara gampang kanggo mbenerake liyane sing luwih alus, dilapurake dening P3D V4 (ContentErrors.txt) lan dikelompokake nang file:


Beriev BE-200X (Aku nggawe koreksi lan aku terus pesawat)
pesawat.cfg
Missing comment (//) on
Ref 1: Jane All Aircraft Dunia 2002-2003 Ed
Deleng 2: Be-200 3-tampilan gambar
Ref 3: Pelbagai situs internet
Bagian rem
Jeneng Kunci Duplicate: DIFFERENTIAL_BRAKING_SCALE
Panel.cfg
error = C-style gauge gagal dimuat: D: \ Program Files \ Lockheed Martin \ Prepar3D v4 \ Gauges \ CALLOUT_SOUND.dll, Gauge: swara. DLL iku dicokot 32. Versi dicokot 64 dibutuhake. Pustaka iki (aku mikir) diinstal kanthi paket lan disebut dening Gauge50
Gauge RMI_SQ Missing file image gauge: BE200 \ hhRMI_compass_highlight.bmp
Duplicate Key Name Section: Window05 Tombol: window_pos
Sound.cfg
File swara ora ana
door_small_open
door_small_close
genggaman
boeing c-32 (Luwih akeh koreksi kanggo nggawe, aku ora tetep pesawat)
pesawat.cfg
Bagean: listrik
Jeneng Kunci Duplicate: gear_motor
Jeneng Kunci Duplikat: marker_beacon
Panel.cfg
error = C-style gauge gagal dimuat: D: \ Program Files \ Lockheed Martin \ Prepar3D v4 \ Gauges \ CALLOUT_SOUND.dll, Gauge: swara. DLL iku dicokot 32. Versi dicokot 64 dibutuhake. Pustaka iki (aku mikir) diinstal kanthi paket lan disebut dening Gauge122, Gauge33 [VCockpit01]
Duplikat Kunci bagean bagean: Window08 window_pos
Gauge RMI_SQ Missing file image gauge: B767 \ hhRMI_compass_highlight.bmp
Gauge Gear_Light_L lan Gear_Light_C lan Gear_Light_R Missing gauge image file: B767 \ Gear_light_up.bmp
Tampilan Multi-Fungsi Gauge Ninggalake gambar file ukuran: B767 \ MFD1_Ownship.bmp
FMC nduweni luwih akeh kesalahan Script 150 kayadene [kurung kosong utawa nutup parenthese sing ilang] utawa [ora ditemokake perintah - mbok menawa spasi sing ilang utawa ana spasi ekstra].
Tekstur ora ditemokake:
TDS757_ELEVATOR_L.BMP
TDS757_AIRSTAIR_L.BMP

Muga-muga dhaftar iki bisa migunani kanggo sampeyan.
Tujuanku ora kanggo ngritik karya sing apik banget nanging uga kanggo nggawe komentar sing mbesuk

Karo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 sasi 5 days ago - 1 sasi 5 days ago #1274 by rikoooo

Hi,

Kasalahan ing FMC babagan ngilangi BMP utawa duplikat tombol lan sanes ono penting lan bisa diilangi.
Sampeyan uga kudu mateni log nganyari kesalahan (debugging) ing konfigurasi P3D kajaba sampeyan programmer utawa penggemar banget babagan alat ukur XML, saupaman, bakal muncul saben-saben sampeyan ngeculake P3D lan sing ngganggu.

Apa menarik ing kene yaiku kesalahan babagan DLL sing dicokot 32, sing ora normal nanging gampang banget kanggo ndandani:

Pindhah menyang folder "ukuran" saka Prepar3D v4 -> (C: \ Program Files \ Lockheed Martin \ Prepar3D v4 \) lan nyetop file "CALLOUT_SOUND.gau"lan mbusak. Nanging, aja mbusak" CALLOUT_SOUND.DLL"nyebabake berkas iki 64 bit (file duwe jeneng sing padha nanging extension sing beda .gau = 32bits lan .dll = 64 bit).

Cathetan: Yen "CALLOUT_SOUND.gau" ora ana, banjur mung mbusak "CALLOUT_SOUND.dll" lan instal ulang Boeing C-32, saiki bakal apik kabeh.

Happy pesawat


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Pangowahan pungkasan: 1 sasi 5 kepungkur dening rikoooo.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: al1191

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah attachements.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 1.736 detik
Basa