Basa

Topik-lambang Pitakonan P3D kanthi "180_liveries_collection_pack_for_b737-800"

More
1 taun 2 sasi kepungkur #1276 by titolopez

Aku duwe loro FSX lan P3D diinstal ing PC.

Aku nyoba nginstal "180_liveries_collection_pack_for_b737-800" ing P3D nanging ujar yen wis dipasang (amarga dakwenehake FSX) lan kudu dipasang.

Aku pengin duwe paket kasebut ing loro SIM ing komputer sing padha. Aku bisa kepiye?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur #1277 by rikoooo

Hi,

Apa versi sampeyan P3D ? Yen versi 4 mung priksa loro-lorone FSX lan P3D v4.

Yen ora, pilih instalasi khusus lan pasang file ing folder banjur nyalin kabeh menyang simulator penerbangan sing dikepengini. Ati-ati manawa file kanggo FSX beda karo file kanggo P3Dv4.

Penerbangan sing seneng


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.152 detik
Basa