Basa

Topik-lambang Pitakonan P3D karo "180_liveries_collection_pack_for_b737-800"

More
6 months 1 week ago #1276 by titolopez

Aku duwe loro FSX lan P3D diinstal ing PC.

Aku nyoba nginstal paket "180_liveries_collection_pack_for_b737-800" ing P3D nanging ngandika yen wis diinstal (amarga aku duwe ing FSX) lan kudu diilangake.

Aku pengin duwe paket kasebut ing sims kasebut ing komputer sing padha. Apa aku bisa?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
6 months 1 week ago #1277 by rikoooo

Hi,

Apa versi P3D sampeyan? Yen versi 4 mung mriksa loro FSX lan P3D v4.

Yen ora, milih instalasi adat lan instal file ing folder lan salin kabeh menyang simulator pesawat sing dikarepake. Ngati-ati sing file kanggo FSX beda karo file kanggo P3Dv4.

Penerbangan sing seneng


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.253 detik
Basa