Basa

Topik-lambang Pitakonan Proyek Opensky CRJ-900 V3

More
4 months 1 week ago #1280 by brikir

he kowe
Aku mung penasaran yen bakal sampeyan bisa ngowahi crjv3 kanggo standar p3d? Aku bakal luwih ngucapke matur nuwun yen sampeyan bisa nindakake sethithik model kaya aku duwe akeh cat sing aku seneng digunakake. Aku uga bisa nyoba beta yen perlu.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.241 detik
Basa