Basa

Topik-lambang Pitakonan BAC 1-11 masalah avionik lan baterei

More
6 months 1 week ago #1282 by Bazza14

Woy kabeh mung bubar gabung klompok iki, banget kesengsem karo kabeh kerja keras sing wis mlebu ing tambahan ing `s.
Masalahku, aku ngundhuh BAC 1-11 kanggo fs2004, diinstal ora masalah, lan katon apik, masalah aku duwe kira-kira 5 min sawise miwiti listrik tetep gagal (Avionics & Battery mati). Aku wis nyoba ngganti setelan Realisme dadi ora kegagalan tanpa efek, mesthine ana obah ing kothak kegagalan listrik, sing tansah teka. Mung cara aku bisa njaluk avionik lan baterei mlaku maneh kanthi miwiti penerbangan anyar. (pangarep-arep aku wis diterangake iku ok) Tambah gedhe ing sanadyan, thankyou.
Barry

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 4 days ago #1286 by gaztop

Priksa manawa generator diowahi. Lan manawa switch master aktif.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.177 detik
Basa