Basa

Topik-lambang Pitakonan BAC 1-11 masalah avionik lan baterei

More
1 taun 3 sasi kepungkur #1282 by Bazza14

Hi kabeh mung bubar gabung klompok iki, banget kesengsem karo kabeh karya seng kuwat sing wis mlebu ing penambahan ing `s.
Masalahku, aku ngundhuh BAC 1-11 kanggo fs2004, ora ana masalah, lan katon apik, masalah aku kudu babagan 5 min sawise miwiti elektron tetep gagal (Avionics & Battery mati). Aku wis nyoba ngganti setelan Realisme dadi ora kegagalan tanpa efek apa, mesthine ana tikus abang ing kothak kegagalan listrik, sing terus teka. Cara mung aku bisa njaluk avionik lan baterei mlaku maneh kanthi miwiti pesawat anyar. (pengarep aku wis njelasake iku ok) Tambah gedhe ing sanadyan, thankyou.
Barry

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 2 sasi kepungkur #1286 by gaztop

Priksa manawa generator diowahi. Lan manawa switch master aktif.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.167 detik
Basa