Basa

Topik-lambang Pitakonan GPS

More
6 months 1 week ago #1283 by kanglight

Aku anyar nganggo rikoooo lan wis ngundhuh sawetara pesawat. Masalah aku duwe ora bisa kokpit 2D lan panel GPS. Iku katon aku ora duwe 2D karo PMDG aku ora yakin yen kasedhiya karo pabrikan iki. Kabeh aku njaluk iku iring persegi panjang lan bagian saka sawetara panel sing amba banget. Apike sawetara bantuan. Pitakonan liyane sing aku kudu aku ngatur kontrol liwat FSUIPC?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
6 months 1 week ago #1284 by Gh0stRider203

Aku duwe PMDG 747-400, 737-6 / 7 / 800 lan 777-2 / 300 lan siji-sijine karo kokpit 2D, yaiku 737.


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.149 detik
Basa