Basa

Topik-lambang Pitakonan A350 Pack Rudder Animation

More
sasi 6 1 day ago #1290 by Dietmar

Hi,
Aku wis nginstal A350 saka link iki: www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/6/890 , sing katon kaya
versi paling anyar saka model iki ing bagian DLL Rikoooo. Model eksterior banget, nanging animasi rudder misale
ora kalebu ing model. Aku pindho dicenthang model karo alat converter model sing nuduhake kabeh
animasi kanggo model, lan ora ana animasi kanggo timun. Apa sing bakal dibenerake?
Minangka komentar tambahan babagan panel 2D sing adhedhasar A321. Aku ora bisa ndeleng iki minangka solusi kanggo model gedhe iki.
Layar F18 HUD uga ora pas ing panel Airbus. Ana sawetara HUDs freeware sing kasedhiya kanggo non militèr
model sing bakal luwih apik ing panel A350 2D. Nanging, iki mung proposal.

Best
Dietmar

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: cactus1123

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 4 weeks ago #1292 by Dietmar

Dear kabeh,
aku mung siji sing ngalami masalah iki? Paling ora Rikoooo kudu njawab amarga ing sisih web DLL kasebut
sing kabeh bagean kalebu rudder sing animasi. Kajaba iku, yen aku klik tombol KONTAK aku njaluk MSG iki:



Dadi, piye carane aku entuk kontak karo pangembang model ?? Aku ora nemokake kontak email. Apa aku ngawasi perkara?

Dietmar

lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.650 detik
Basa