Basa

Topik-lambang Pitakonan Westland Merlin EH101 v2 FSX lan P3D v4

More
1 taun 1 sasi kepungkur #1298 by ferminlopezes

Ngurmati helikopter Westland Merlin EH101 v2 FSX lan P3D, Aku ora bisa ndeleng autopilot. Tetep transparan lan ora katon aktif. Sembarang solusi?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.150 detik
Basa