Basa

Topik-lambang Pitakonan Nginstal

More
sasi 5 3 weeks ago #1300 by bodean713

Aku downloadded sawetara file kanggo Prepar 3d V4 nanging aku ora bisa mbukak utawa unzip mau. Apa ana program installer ing situs sing mungkin aku ora bisa nemokake? carane aku nginstal file kasebut utawa mungkin padha dirusak nalika download.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.345 detik
Basa