Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang Pitakonan Downloads

More
sasi 5 2 weeks ago - sasi 5 2 weeks ago #1301 by bodean713

Aku nganyari kanggo jumbo lan saiki nalika aku ngundhuh file diwiwiti kanthi otomatis lan banjur aku ora bisa nemokake.

Pangowahan pungkasan: 5 sasi 2 minggu kepungkur dening bodean713.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
5 months 1 week ago #1305 by gaztop

Pindhah menyang dokumen lan ing download panel sisih kudu ana.
Yen ora, ketik jeneng berkas ing "Telusuri"

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
5 months 1 week ago #1308 by bodean713

Nyuwun ngapunten supaya entuk bali maneh nanging aku duwe masalah liyane karo sim sing butuh perhatian. Kita katon ing folder dokumen lan undhuhan ora ana. Nanging, aku nemokake manawa masalah iku EDGE supaya aku nggunakake Chrome lan diundhuh apik. Thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.276 detik
Basa