Basa

Topik-lambang Pitakonan Nord 2501

More
sasi 5 2 weeks ago #1303 by jfmitch

Iki katerangan umum: Nalika aku ngundhuh Noratlas Nord 2501 lan banjur ngaktifake komputerku, dheweke ngandhani sawijining popup ngandhani yen ana pembaruan. Saiki mung sawetara menit wis liwati antara download lan aktivasi supaya aku nganggep ana kesalahan nang endi wae.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.151 detik
Basa