Basa

Topik-lambang Pitakonan 787 Mega pack

More
sasi 5 2 weeks ago - sasi 5 2 weeks ago #1304 by alamil

Saestu nglangen TSD Boeing 787 Megapack, Aku ngira yen kabeh pesawat bakal padha wae beda beda nanging ketoke padha ora contone paling tumindak kaya aku bakal nyana Sawetara duwe sawetara masalah sing aku cant katon metu eg aku bisa persediaan kanggo kebangkrutan ILS ing sawetara lan kabeh bisa rampung kanthi becik, wong liya kayata compagnie (vc) ora bakal ngetutake slope slaid mudhun, senadyan persiyapan ora kaya modhèl-modhèl liya sing nglakoni. THANXs

Pangowahan pungkasan: 5 sasi 2 minggu kepungkur dening alamil.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: ejakefield

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.143 detik
Basa