Basa

Topik-lambang Pitakonan Bangunan terminal ilang

More
5 months 1 week ago #1307 by tharat

Nalika aku mabur menyang bandara-bandara tartamtu (utamane bandara america) terminal lan pemandangan bandara umum ilang. Apa ana sing ngerti babagan apa?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 4 days ago #1311 by donniganc10

sampeyan kudu ngecet setelan kasebut kanggo ndeleng apa jerone senery sampeyan duwe

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • jduca
  • jduca's Avatar
  • Pengunjung
  • Pengunjung
4 months 1 week ago #1339 by jduca

Aku duwe masalah sing padha sing ditindakake kanthi ngganti urutan ing Addon Scenery. Aku nyaranake sampeyan entuk program freeware sing jenenge Config Editor lan eksprimen karo owah-owahan supaya bisa dimuat. Good luck.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • jduca
  • jduca's Avatar
  • Pengunjung
  • Pengunjung
4 months 1 week ago #1340 by jduca

Ngapunten. Jeneng program punika Editor Scenery Config.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
4 months 1 week ago #1341 by tharat

Matur nuwun jduca Aku bakal ndelok saiki!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.268 detik
Basa