Basa

Topik-lambang Pitakonan 747-8 Auto Spoilers on landing

More
sasi 5 3 days ago - sasi 5 2 days ago #1312 by mikeyjames

Hi,
Kaping pisanan, aku pancene ngucapke matur nuwun kanggo model gedhe.

Ing 747-8, lan 747 varian liyane sing wis diundhuh saka kene, spoiler otomatis ora disebarke ing landing. Nalika aku ngalahake shift + / pucuk spoiler ing gerakan kuadran throttle minangka standar FSX 747-400, sing nate nyaranake dheweke bersenjata, nanging ora nyebar ing landasan. Iku mung katon kanthi standar 747-400. Sembarang variasi, malah mung nggunakake 747-400 kanthi asil ati sing beda ing non-penyebaran spoiler otomatis nalika kebangkrutan.

Apa iki masalah umum utawa apa aku salah?

Yen ana masalah, apa sing bisa gampang dibenerake ing mburi?

Oalah, iku ora drama gedhé lan yen kahanan sing paling awon yaiku aku kudu nyebarke spoiler kasebut kanthi manual sajrone landing aku mikir aku bakal manggon.

Cheers
Mick

Pangowahan pungkasan: 5 sasi 2 kepungkur dening mikeyjames.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 5 days ago #1349 by Gh0stRider203

apa tegese vertikal nalika kebanjiran? sembarang idea? Aku ngerti kadhangkala dheweke ora bakal ngeplosake yen dhendhelan sing alus banget ... utawa aku wis diwenehi. Aku ora tau duwe masalah karo ....


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.173 detik
Basa