Basa

Topik-lambang Pitakonan 747-8F Ngalih nalika didhukung mudhun?

More
sasi 5 2 days ago #1313 by TheFinnishDude

Kanggo alesan sawetara, gerakan 747 nalika dipérang. sapa sing ngerti?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 5 days ago #1348 by Gh0stRider203

bisu pitakonan nanging rem parkir sampeyan?


Gh0stRider203
American Airways VA
Owner / CEO

www.facebook.com/AmericanAirwaysVA

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 3 days ago - sasi 4 3 days ago #1350 by TheFinnishDude

Ya, breaks set. Iku mandeg maju nalika aku miwiti mesin. Sakbenere, bagean sing paling mbebayani yaiku yen nalika main AirHauler, pesawat iki numpaki pesawat ing ngarep bangunan. Malah sadurunge aku entuk kasempatan kanggo miwiti, dheweke kepengin menyang cedhak karo bangunan lan nyebabake kacilakan ... ¯ \ _ (ツ) _ / ¯

Pangowahan pungkasan: 4 sasi 3 kepungkur dening TheFinnishDude.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.204 detik
Basa