Basa

Topik-lambang Pitakonan Airbus A320 Family Mega Pack FSX

More
sasi 5 21 days ago #1314 by spor55

Hi Rikooo simmers!
Aku wis nyatakake kanggo taun 15 sing apik lan iki kudu dadi paket gratis sing paling apik ing ngendi wae! nanging .......
Aku seneng mikir aku cukup proficent ing kabeh iku simming nanging aku ora bisa njaluk paket iki bisa digunakake aghhh!
Aku arep matur nuwun marang wong lanang sing nganggo paket iki. Dingin & Gelap ing iki wis ngrusak aku, aku wis nyoba kabeh, FSX-SP2 wis diinstal nanging saben panel gauge, panel wis rampung mati, ctrl + e kabeh ..... bisa produser paket iki please nindakake fix supaya ora Dingin & Gelap, aku wis ngelingake yen akeh wong duwe masalah sing padha, bakal dadi hadiah Natal sing paling apik saiki Thanks! (ps wis diinstal 3 kaping tanpa luck)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 3 weeks ago #1329 by spor55

dicokot disapointed ora ana bantuan ing forum iki :(

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 3 weeks ago #1333 by Dariussssss

Hello.

Sampeyan kudu nggawe owahan sing diterangake ing kaca download saka paket kasebut.

Iku jelas diterangake apa sing kudu dilakoni, kanggo nggawe karya iki. Yen sampeyan nindakake kabeh kanthi bener. Sampeyan kudu bisa. Uga, sampeyan ora nyebutake sampeyan duwe FSX SP2 diinstal kanthi bener, amarga iku kudu. Akeh barang sing ora bisa dilakoni. Uga, bisa uga ora kasebut kanthi bener. Akeh wong sing ngeluh babagan iki, nanging sing paling akeh ora ketinggalan langkah-langkah sing dibutuhake. Uga, bisa uga FSX sampeyan rusak, supaya mriksa.

Dadi, nggawe penerbangan standar, pilih pesawat sing sampeyan pengin, sijine bandara sampeyan pengin. Nguripake kabeh, lan tegese kabeh, disimpen minangka DEFAULT. Saiki, menyang FSX cfg file. Aku ora ngerti OS apa sampeyan duwe ing PC, supaya aku ora ngerti ngendi iku. Ing MAIN bagean, nambah baris sing dibutuhake, disimpen.

Dadi, mulihake FSX lan coba maneh.

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 3 weeks ago #1335 by 3201907

Paket A320 apik tenan, utamane kanggo perangkat sing gratis lan saiki sing kalebu Honeywell FMC. Aku fly banget, asring banget amarga banget apik ing FPS lan nalika ora "Study Level" isih nawakake jumlah layak item tepat kaya miwiti, pompa bahan bakar, etc

Aku wis nginstal paket iki telung (3) kaping amarga owah-owahan komputer lan banjur upgrade saka FSX menyang P3D lan aku ora tau duwe masalah. Sampeyan kudu salah ing pungkasan sampeyan?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 5 days ago #1343 by spor55

Thanks kanggo kabeh bantuan! Aku pungkasanipun tak gawa yeeeeaaah
Aku nggunakake Windows 10 sing wis langsung 12 supaya aku diganti dadi directX 10 lan kabeh misale jek saiki bisa
loro saka pandhu arah lampu, sembarang gagasan sapa wae? Mungkin iki fix bakal bisa kanggo wong sing duwe masalah
Thanks for a nice set!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 months 1 week ago #1365 by storminnorman3

Apa aku tansah kesandhung wiwit mesin Ora Ana 2 ing kabeh armada iki? Aku nggunakake FSX Steam Version

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 months 1 week ago #1366 by 3201907

Priksa manawa sampeyan miwiti "Engine 1" yen sampeyan ngalih "njaluk" menyang "Mesin" .... banjur geni "Engine 2"

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 2 1 day ago #1378 by LX_96

Saben-saben aku arep miwiti pesawat kasebut mateni. Banjur aku kudu miwiti maneh.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.241 detik
Basa