Basa

Topik-lambang Pitakonan Airbus A320 Family Mega Pack FSX

More
1 taun 1 sasi kepungkur #1314 by spor55

Hi Rikooo simmers!
Aku wis nyatakake kanggo taun 15 sing apik lan iki kudu dadi paket gratis sing paling apik ing ngendi wae! nanging .......
Aku seneng mikir aku cukup proficent ing kabeh iku simming nanging aku ora bisa njaluk paket iki bisa digunakake aghhh!
Aku matur nuwun kanggo wong lanang sing nglebokake paket iki. Kadhemen lan Peteng iki wis entuk apa-apa, aku nyoba kabeh, FSX-SP2 wis diinstal nanging saben ngukur, panel, tombol wis rampung mati, ctrl + e kabeh ..... bisa produsen paket iki monggo nggawe ndandani supaya ora Cold & Dark, aku wis weruh yen akeh wong duwe masalah sing padha, bakal dadi hadiah Natal paling apik sing Thanks! (ps wis nginstal kaping 3 tanpa untung)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 4 minggu kepungkur #1329 by spor55

dicokot disapointed ora ana bantuan ing forum iki :(

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 minggu kepungkur #1333 by Dariussssss

Hello.

Sampeyan kudu nggawe owahan sing diterangake ing kaca download saka paket kasebut.

Nerangake kanthi jelas apa sing kudu ditindakake, supaya karya iki. Yen sampeyan nindakake kabeh kanthi bener .nalika bisa mlaku. Uga, sampeyan ora nyebutake sampeyan duwe FSX SP2 diinstal kanthi bener, amarga iku mesthine. Akeh prekara sing ora bisa dilakoni kanthi ora. Uga, bisa uga ora dipasang kanthi bener. Akèh wong sing ngeluh, nanging umume wong ora kejawab langkah sing dibutuhake. Kajaba iku, bisa uga sampeyan FSX wis bejat, priksa manawa.

Dadi, nggawe pesawat gawan, pilih pesawat sing sampeyan kepengini, pasang bandara sing sampeyan pengin. Pateni SETIAP, lan tegese kabeh, dakpencengi. Saiki, pindhah menyang FSX cfg file.Aku ora ngerti OS kang ana ing PC, mula aku ora ngerti kahanane. Ing bagean MAIN, tambah garis sing dibutuhake, simpen.

Tinimbang, miwiti FSX lan nyoba maneh.

Regards

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 3 minggu kepungkur #1335 by 3201907

Paket A320 apik tenan, utamane kanggo perangkat sing gratis lan saiki sing kalebu Honeywell FMC. Aku fly banget, asring banget amarga banget apik ing FPS lan nalika ora "Study Level" isih nawakake jumlah layak item tepat kaya miwiti, pompa bahan bakar, etc

Aku wis nginstal paket iki kaping telu (3) kaping amarga owah-owahan komputer banjur upgrade saka FSX kanggo P3D lan aku ora tau duwe masalah. Soko sing kudu salah?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 taun 1 minggu kepungkur #1343 by spor55

Thanks kanggo kabeh bantuan! Aku pungkasanipun tak gawa yeeeeaaah
Aku nggunakake Windows 10 sing wis langsung 12 supaya aku diganti dadi directX 10 lan kabeh misale jek saiki bisa
loro saka pandhu arah lampu, sembarang gagasan sapa wae? Mungkin iki fix bakal bisa kanggo wong sing duwe masalah
Thanks for a nice set!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 11 2 weeks ago #1365 by storminnorman3

Napa aku duwe masalah nalika miwiti mesin Ora 2 ing kabeh armada iki? Aku nganggo FSX Versi Uap

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 11 2 weeks ago #1366 by 3201907

Priksa manawa sampeyan miwiti "Engine 1" yen sampeyan ngalih "njaluk" menyang "Mesin" .... banjur geni "Engine 2"

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 10 6 days ago #1378 by LX_96

Saben-saben aku arep miwiti pesawat kasebut mateni. Banjur aku kudu miwiti maneh.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 sasi 2 weeks ago #1567 by pieterburner

Dina sing apik Muga-muga ana wong uga bisa nulungi aku. Aku nginstal paket iki lan nikmati, aku mung duwe siji masalah. Sawise ngetutake prosedur wiwitan langkah demi langkah kaya sing diterangake ing manual kabeh ora apik nanging yen aku njupuk lan sawise V2 kabeh mesin dipateni lan sawise mulihake pesawat gratis maneh lan mbaleni kabeh sing padha, aku bakal njupuk tanpa masalah. Aku duwe masalah nembak kabeh, nanging ora ana kabungahan

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 sasi 2 weeks ago #1568 by Dariussssss

Diterangake kanthi jelas apa sing kudu ditindakake, apa sing kudu diganti ing sim sampeyan supaya ora kesalahan.

Nanging, kene maneh:

PENTING: Airbus katon ing mode Cold & Dark (mesin lan instrumen dipateni). Maca manual pangguna lengkap François Doré, sing kalebu ngerti prosedur wiwitan karo Bleeds, panulis isih ngidini fungsi CTRL + E kanthi otomatis miwiti mesin nganggo mode Fly By Wire ing "NORMAL LAW".

KOMUNITAS TANPA: Yen panel Overhead ora ditampilake, sampeyan butuh FSX-SP2. Kabeh panel kudu paling sethithik FSX-SP2 utawa FSX-Acceleration utawa FSX Steam Edition utawa Prepar3D ...

Yen penerbangan sampeyan ora diwiwiti ing lenggahan kadhemen & peteng utawa yen mesin sampeyan mati sawise ngaso, iki amarga penerbangan standar sampeyan minangka penerbangan standar asli FSX, karo ULM, mabur ing "pelabuhan Jumuah".

Kanggo ngrampungake masalah kasebut, sampeyan mung kudu nggawe penerbangan, kanthi pesawat sing dipilih, lan bandara sing dipilih, nalika scenario dimuat mateni kabeh sistem pesawat iki (mesin, baterei, kontak) lan nyimpen penerbangan kasebut kanthi mriksa kothak centhang ing jendela "Simpen" sing diarani "nggawe pesawat standar iki".

Banjur metu FSX.

Mbukak file FSX.CFG (karo Notepad) ana ing:
Yen sampeyan lagi ing Vista utawa Pitu utawa Windows 10 "C: - Pangguna - jeneng pangguna - Data App - Roaming - Microsoft - FSX"
yen sampeyan ana ing Windows XP "C: - Dokumen lan Setelan - jeneng pangguna - Data Aplikasi - Microsoft - FSX"

Ing bagean [MAIN], tambahake baris: DisablePreload = 1

Baleni meneh FSX, masalah didandani.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: pieterburner

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.229 detik
Basa