Basa

Topik-lambang Pitakonan Pemandangan sing bakal Dites?

More
sasi 5 17 days ago #1315 by LTCSZ

Aku wis ngelingake yen akeh skenario kanggo P3d nunjukake yen dheweke "bakal diuji" kanggo versi ndhuwur 1-3 ... Mung weruh yen wong wis nggunakake iki ing V4 + karo sukses ... Aku pengin nyoba sawetara saka wong-wong mau nanging ora pengin kekacoan munggah nginstal 4.4 ... Sembarang saran bakal olèh!

Steve ing Kansas

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.138 detik
Basa