Basa

Topik-lambang Pitakonan Savanah S?

More
sasi 8 3 weeks ago #1316 by [email protected]

Good morning all and Merry Christmas! Nggoleki saran. Aku ngundhuh Savanah S. Nyoba kanggo njaluk P3d V4 ... Ora bisa ditampilake nalika ngunggah P3d? Aku anyar P3d lan mbok menawa aku ora nglakoni apa sing bener? Lan tips persis ing ngendi lan carane ngundhuh lan persis apa aku sijine iku?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 3 weeks ago #1318 by [email protected]

Aku kudu nginstal FSX lan ngemot ing kono P3dv4?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 8 2 weeks ago #1328 by rikoooo

Hi,

Apa sampeyan ngrujuk menyang tambahan iki? : www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/51/402
Yen ya, iku ora cocog P3D v4 kanggo wektu kasebut kayata port-over FS2004 ora bisa digarap karo simulator 64.


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.370 detik
Basa