Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang Pitakonan Ora ana sing diundhuh sawise pendaftaran Jumbo

More
sasi 4 4 weeks ago #1319 by plinux24

File sing aku nyoba ngundhuh didhaptar ing Riwayat Undhuhku nanging file iki ora tau didownload ing komputer.

Aku ora bisa kontak sapa amarga kaca kontak ora ana. Ngendi file? Pendhaftaran biaya Jumbo Pendhaftaran cepet dijupuk nanging aku duwe apa-apa kanggo.




plinux24

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 4 weeks ago #1321 by rikoooo

Woy, plinux24,

Apa sampeyan njaluk pesen kesalahan utawa apa wae ing layar yen sampeyan ngeklik link kanggo miwiti download?

Regards,


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 3 weeks ago #1324 by plinux24

Situs iki pancen nyedot kanggo dadi registrasi sing dibayar. Aku mung rampung mbales pitakonan sampeyan, hit submit lan amarga aku ora mriksa CAPTCHA sing dibusak kabeh sing aku wrote. Aku bungah banget yen aku mung ndhaftar kanggo wulan 3. Aku ora bakal nggunakake situs iki maneh.

Oalah, Ora, aku ora ana kasalahan yen nalika aku ngetung ing jendhela keamanan jendhela njedhul liyane sing biasane menehi pilihan kanggo milih lokasi download. Jendhela sing terakhir mung sawetara detik lan ora bakal diunduh.

Browserku wis disetel supaya tansah takon ngendi arep ngundhuh lan lokasi gawan iku folder Undhuhan biasa.


Thanks,
plinux24

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 3 weeks ago - sasi 4 3 weeks ago #1325 by rikoooo

Hi,

Apa sampeyan arep menyang simviation.com lan download soko, yen download ora miwiti, supaya kula ngerti, bakal mbantu kula kanggo ngenali masalah sampeyan lan menehi sampeyan solusi.
Utawa, aku bisa menehi sampeyan mbalek maneh lengkap, yen sampeyan ora puas.

Merry Christmas.

Regards


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Pangowahan pungkasan: 4 sasi 3 minggu kepungkur dening rikoooo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 2 weeks ago #1336 by plinux24

Hi,

Aku ora bisa mlebu ing situs kasebut. Iku meh kaya yen aku ora kadhaftar. Aku migunakake kredensial sing aku gunakake kanggo mlebu ing kene.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 2 weeks ago #1337 by guitpik

Apa sampeyan mriksa folder undhuhan?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 2 weeks ago #1338 by Amberdog1

Aku duwe masalah sing padha ing wektu 1st aku entuk jumbo, sandi a / v diblokir undhuhan lan aku ora nampa pesen kesalahan. Mateni A / V lan nyoba ngundhuh file / file sing pengin didol.
Muga-muga iki lan Happy Flyin :)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.199 detik
Basa