Basa

Topik-lambang Pitakonan Prepar3D - Flysimware Learjet 35A - Landing at Nice - TrackIR

More
taun 2 7 months ago #110 by Chuka



addons:

Prepar3D V3.4
Chase Plane Alpha 1.5
Flysimware Learjet 35A
Envtex
REX 4 Direct Tekstur
REX Clouds Soft
Justsim Nice
HDE 2.0
TrackIR
OpenLC Eropah
Aktif Sky 2016
Aktif Art Sky Cloud
Custom Sky Tekstur
RSP 1.1
P3D Asisten Asisten
Flight1 GTN 750
Reshade + MasterEffects

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.528 detik
Basa