Basa

Topik-lambang Pitakonan Airlin Prop kanggo Prepar 3D v4?

More
sasi 4 3 weeks ago #1334 by richb

Hi, wis duwe P3D v4 kanggo sawetara sasi lan wis nggoleki Douglas propliners sing bakal nggarap v4. Aku duwe c47 / DC3. Ora duwe luck karo DC4 / 6or 7s bisa kerja. Bakal seneng duwe sawetara DC-6Bs sing bakal bisa digunakake ing v4!

Thanks, Rich

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.148 detik
Basa