Basa

Topik-lambang Pitakonan Bombardier CRJ-200 Full Pack - ora ana file mod utawa panel kanggo Reworked VC

More
sasi 4 2 days ago #1344 by Pinto2407

Hi,
Swara dina 2 pungkasan aku wis ngundhuh versi loro (karo lan tanpa installer) paket Bombardier CRJ-200 Paket Full FSX lan P3D.
Aku wis maca panel Cockpit Virtual, nanging ora bisa nemokake file 'model.mod' utawa 'panel.mod' sing kasebut ing manual.
Sawise instalasi, misale jek sawetara fungsi wis diinstal ing VC. Apa file iki (lan liya-liyane dibutuhake kanggo paket David Hoeffgen) kasedhiya ing panggonan liya ing Rikoooo?

Thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.161 detik
Basa