Basa

Topik-lambang Pitakonan Instalasi ATR 42 / 72 kanggo P3D meksa kanggo mbusak FSX-Installasi?

More
sasi 11 4 weeks ago #1351 by gero-1954

Hi everybody,

Aku nyoba nginstal ATR 42 / 72 P3D4, nanging ing awal aku dijaluk nginstall-nginstal FSX- lan FSX: SE ATR (deleng layar gambar).

Senajan kabeh ana ing subdirektori beda.

Nanging, aku pengin njaga FSX-Installations - dadi aku mbatalake P3DInstalasi 4.

Apa ana sing duwe solusi? Utawa sing FSX-Versions diinstal maneh sawise (sementara) dibusak, bebarengan karo P3DInstalasi 4?

Salam, gero

lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 11 3 weeks ago #1356 by geowil

Apa sing dakkirim yaiku gawe serep file atr ing file pesawat ditambah panel lan swara lan efek file ing salinan direktori utama menyang lokasi sing beda ing pc sampeyan utawa hard drive eksternal banjur supaya program kasebut ngilangi file lan supaya nginstal bisa uga nginstal file bali maneh fsx lan uap sampeyan yen ora nyalin lan nempel file sing wis digawe sandhi fsx lan uap lan kabeh bakal bali gampang. iku luwih gampang kanggo gawe serep kabeh file kasebut ing ndhuwur tinimbang nyoba milih sing kalebu ing ps ps nalika njaluk sampeyan mbebasake file mung ujar ya supaya kabeh ora bisa ngrusak game kasebut.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 1.018 detik
Basa