Basa

Topik-lambang Pitakonan Instalasi ATR 42 / 72 kanggo P3D kanggo mbusak FSX-Instalasi?

More
sasi 4 1 day ago #1351 by gero-1954

Hi everybody,

Aku nyoba kanggo nginstal ATR 42 / 72 kanggo P3D4, nanging ing awal aku dijaluk ngeculake FSX- lan FSX: SE ATR (ndeleng gambar sing ditempelake).

Senajan kabeh ana ing subdirektori beda.

Nanging, Aku pengin tetep Instalasi FSX - supaya aku bisa nginstal Instalasi P3D4.

Ora ana wong duwe solusi saka masalah? Utawa ana FSX-Versi maneh diinstal sawise kang (sementara) dibusak, bebarengan karo P3D4-Instalasi?

Salam, gero

lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 3 3 weeks ago #1356 by geowil

apa aku nggawe cadangan file ing pesawat file plus panel lan swara lan efek file ing direktori utama nyalin menyang lokasi sing beda ing pc utawa hard drive eksternal banjur supaya program mbusak file lan supaya bisa nginstal bisa sijine file ing fsx lan uap sampeyan yen ora nyalin lan nempel file sing sampeyan digawe serep dadi fsx lan uap lan kabeh bakal bali ing panggonan gampang. Iku gampang kanggo gawe serep kabeh file kasebut ing ndhuwur tinimbang nyoba kanggo milih sing gedhe-gedhe kalebu ps atrek nalika njaluk sampeyan ngestokake file mung ngomong ya kabeh ora gelem nggawe game.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 2.093 detik
Basa