Basa

Topik-lambang Pitakonan Paket mega A320, model anyar?

More
sasi 3 3 weeks ago - sasi 3 3 weeks ago #1359 by Salyut_

Apa model sharklet bakal ditambahake ing paket? kanthi ati ati amarga saiki paling maskapai arep kanggo sharklets kaya american lan lufthansa, bakal ana uga dadi livery american (anyar offcourse)

(Prepar3d v4.2)

Pangowahan pungkasan: 3 sasi 3 minggu kepungkur dening Salyut_.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.153 detik
Basa