Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang Pitakonan Instalasi Douglas_C-47_Beta_V3.14

More
sasi 3 2 weeks ago #1361 by WurstBaron

Instalasi Douglas_C-47_Beta_V3.14
.......................................
Aku bungah banget kanggo nginstal pesawat 47 C amarga aku duwe pengetahuan babagan karya seni Manfred Jahh sing paling apik lan tim seniman ...
Sayange aku ora sukses, amerga ana sing ilang, sinau lan ngrampungake lan nginstal maneh, aku ora bisa ngatasi.
Aku nyerah lan saiki nganggo release versi 3.14 Beta + koreksi ... Aku entuk bungah maneh, sing didownload lan diinstal miturut instruksi, nanging masalah padha muncul ... sing artine ...

THE AIRPLANE DO NOT COMPLETE FUSELAGE DETAILS, WINGS, ETC ..
Aku kudu nggawe salah ... utawa komputer utawa jendhela ora kompatibel karo sawetara detail. Pesawat-pesawat liyane aku wis dipasang tanpa masalah ..
Kanggo pangerten sing luwih apik, aku masang Prints Layar babagan masalah.
Aku bakal banget bungah kanggo njaluk sawetara pitulung utawa panuntun dhumateng, kang aku matur nuwun ing advance.
Panjenenganipun ngrangkul raksasa kanthi hormat.
Cap Strassburger - Der Wurst Baron

lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 3 2 weeks ago #1362 by WurstBaron

Aku kelalen ngetik rincian instalasi ...
Windows 7 lan FSX Deluxe
Cap Strassburger - Wurst Baron

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 2 3 weeks ago - sasi 2 3 weeks ago #1371 by rikoooo

Halo,

Nyuwun pangapunten.

Apa sampeyan nyoba iki? www.rikoooo.com/faq/questions-en/add-ons...fsx-sp2-acceleration .

Tambahan, sampeyan kudu nginstal SP2 (Paket Layanan FSX) utawa luwih apik nyepetake paket Ekspansi, sampeyan kudu ngatasi masalah sampeyan.
www.rikoooo.com/faq/questions-en/add-ons...-sp2-or-acceleration

Ayo kula ngerti yen kerjane


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Pangowahan pungkasan: 2 sasi 3 minggu kepungkur dening rikoooo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 2.033 detik
Basa