Basa

Topik-lambang Pitakonan 737-800 ora bakal wiwit maneh sawise aku menyang gerbang

More
5 months 1 week ago #1363 by lsujon

Mulane aku nglakokake penerbangan loro, aku narik gerbang sawise pandhuan kapisan, lan nutup mesin mudhun.

Banjur sawise 5 min panel instan ireng lan aku ora bisa nggawe wiwitan otomatis Ctrl-E

Apa menehi?

Thanks,

Jon

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.155 detik
Basa