Basa

Topik-lambang Pitakonan Pemasang ora bisa digunakake ing V4.4

More
7 months 1 week ago - 7 months 1 week ago #1364 by rgp1942

Apa aku salah? Aku wis ndownload loro pesawat lan pemandangan P3D V4 lan nggunakake installer sing gawan kanggo nginstal menyang V4.4. Kabeh keadaan aku wis mriksa manawa wis diinstal P3D V4. Aku nyoba loro ngidini installer dadi otomatis, lan nuding installer menyang P3D direktori. Sawise instalasi, produk ora ana P3D, lan padha ora nuduhake ing Addit! Pro. Yen aku njupuk wektu lan alangan kanggo nginstal kanthi manual menyang P3D folder, kabeh OK. Pendhaftaran P3D folder program ing:
"F: \ File Files \ Lockheed Martin \Prepar3D v4 "
Liyane saka P3D folder kasebut ana ing C:
"C: \ ProgramData \ Lockheed Martin \Prepar3D v4 "

Kene file 2 kanggo nguji:
mt_adams_and_mt_st__helens.exe - installer 9.74
sikorsky_s76a_spirit.exe - installer 9.85

Aku saiki duwe Addit! Pro v8.6.1 lan bisa nyoba nggunakake sing minangka workaround, nanging bakal gedhe yen file instalasi .exe digarap.

Pangowahan pungkasan: 7 sasi 1 minggu kepungkur dening rgp1942. Alesan: kesalahan ketik sing bener

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 6 3 weeks ago #1370 by rikoooo

Halo,

Apa sampeyan bisa ngonfirmasi manawa installer nyalin file menyang "F: \ File Files \ Lockheed Martin \Prepar3D v4 "lan dudu" C: \ Files Program \ Lockheed Martin \Prepar3D v4 "

Matur nuwun


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 5 3 weeks ago - sasi 5 3 weeks ago #1381 by pilot jumpseat

Halo,
Apa sampeyan ndhaftar produk sampeyan? Yen ora, bisa uga ana watesan sing bisa didownload. Aku wis gelut karo sing padha. Yen sampeyan duwe anggota gratis, sampeyan ora duwe kabeh alat kanggo muter. Anggota dibayar kabeh lonceng lan plis.

Pangowahan pungkasan: 5 sasi 3 minggu kepungkur dening pilot jumpseat.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 4 weeks ago #1391 by IanH

Aku duwe masalah sing padha. Ora ana sing bisa ditindakake P3D v4.
Aku nyerah karo Rikooo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 4 weeks ago #1392 by rikoooo

Hai IanH,

Apa sampeyan bisa luwih tepat, ta? Instalasi ora bisa digunakake kanggo rgp1942 utawa sampeyan wis didownload sawetara tambahan sing ora cocog Prepar3D v4? Iku loro masalah beda.

Kanggo katrangan, dhaptar panganggo Prepa3D v4 sing kompatibel ing kene: www.rikoooo.com/prepar3d-v4


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 4 weeks ago - sasi 4 4 weeks ago #1393 by rikoooo

rgp1942,

yen Prepar3D v4 ana ing F: \ Program Files \ Lockheed Martin \Prepar3D v4 banjur pilih instalasi adat lan klik tombol browsing banjur pilih path F: \ Program Files \ Lockheed Martin \Prepar3D v4 minangka folder tujuan. Sampeyan kudu bisa tanpa masalah.

Nanging, sampeyan ora kudu folder F: \ Program Files ing F: ing prinsip "Program Files" dipesen kanggo C: / drive lan aku mikir sing nyebabake kebingungan saka installer, aku bakal weruh yen aku bisa ndandani sing ing mangsa ngarep.

Seneng landings


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Pangowahan pungkasan: 4 sasi 4 minggu kepungkur dening rikoooo.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 4 weeks ago #1394 by IanH

Program iki mestine kompatibel -ATR 72.
Yen aku ninggalake kanthi otomatis, dipasang ing C: drive.
Jalur menyang Pendhaftaran P3D yaiku F: \Prepar3D v4.
Malah kanthi nginstal adat lan ngarah menyang panggonan iki, ora bisa.

Thanks kanggo reply.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 4 weeks ago #1395 by rikoooo

Hai IanH,

Dina iki aku wis nganyari installer kanggo ATR 72 lan ATR42 mangga download maneh, saiki kudu dianggo.

Kabeh liyane tambahan kanggo Prepar3D v4 bakal dianyari ing dina 3 sabanjure. Matur suwun

Sugeng Landings


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 4 weeks ago #1397 by IanH

Erik,
Pendhaftaran iman ing Rikooo wis dibalèkaké!
Saiki wis diinstal lan katon kaya sampurna adoh.
Thanks maneh.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 3 weeks ago #1404 by rikoooo

Hi,

Kabeh tambahan sing didaftar ing kene: www.rikoooo.com/prepar3d-v4 wis dianyari kanggo ndandani masalah karo instalasi.

seneng


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.343 detik
Basa