Basa

Topik-lambang Pitakonan Ora ana HUD sing kerja ing IRIS F-20 P3D v4.4

More
7 months 1 week ago #1369 by odaber

Aku nembe ndownload IRIS beatiful F-20 Tigershark kanggo sandi P3D v4.4. Sedhih ora ana HUD. Apa bisa kanggo gawe, utawa apa durung cocog karo versi aku P3D?

Kanthi regards
Bero

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.185 detik
Basa