Basa

Topik-lambang Pitakonan Addon Tupolev TU-144

More
sasi 2 5 days ago #1375 by DESMOS

Bonjour. Klik kene kanggo nambahake Rikooo: Tupolev TU-144. Yen sampeyan duwe solusi kanggo mbenerake solusi sing bener, sampeyan kudu ngerti sing ora bisa nyedhiyani servis; Sampeyan ora bisa ngundhuh apa sing dikarepake kanggo sampeyan. Aku ora ngerteni apa-apa. A lire vous. Merci.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 2 5 days ago #1376 by rikoooo

Hi,

Mangga tulis pesen sampeyan ing forum french: www.rikoooo.com/fr/forum

Matur nuwun


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.167 detik
Basa