Basa

Topik-lambang Pitakonan Endi tombol CRS ing Airbus A380?

More
sasi 3 3 weeks ago #1380 by zeesam

Aku diundhuh saka Airbus A380 www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/6/277 lan saiki aku ora bisa nemokake tombol CRS. Bantuan kula

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.197 detik
Basa