Basa

Topik-lambang Pitakonan Mundhut kontrol ing autopilot kanthi tambahan

More
1 sasi 3 weeks ago #1382 by ROBPA

Kanthi 90% saka pesawat tambahan sing wis diunduh lan diinstal, kabeh mau menyang lapak ansur sajrone penerbangan ing kontrol autopilot.
Wis wong liya wis pengalaman iki?
Iku drive kula kacang

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 sasi 3 weeks ago #1383 by rikoooo

Hi,
Iki 100% amarga kalibrasi ing joystick

Mangga kalibrasi kanthi bener lan masalah sampeyan bakal diatasi.


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 sasi 3 weeks ago #1384 by ROBPA

Hi - thanks kanggo sing.
Aku di-recalibrated sandi joystick nanging wis ora efek - padha padha mengkono.
Aku iki masalah sing luwih rumit, kedadeyan nalika pesawat mlaku ing autopilot lan joystick iku ora ono. Nanging nyoba mbaleni kanthi manual kanthi A / P mati ora bisa.
Uga ora tau karo pesawat standar pesawat sing teka karo FSX-SE.
Apa ana konflik karo file cfg?
Aku nambah modifikasi swara kanggo standar B737-800 lan sing nyebabake masalah sing padha. Mbusak mode lan bali menyang normal.
Dadi kuciwane ora bisa nggunakake addons amarga akeh fungsi liyane.
Apa sampeyan bisa njanjeni apa wae explantion luwih dhisik? Thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.182 detik
Basa