Basa

Topik-lambang Pitakonan EMB-120 Mega Pak

More
1 sasi 3 weeks ago #1386 by pulseox

Aku seneng pesawat iki! Mung siji bab cilik nanging mokal aku! Aku ora duwe "Sabuk pengaman sabuk" lan "No Smoking" swara amertem nalika aku ngoper / mateni. Kabeh liya katon wis diinstal kanthi bener. Sembarang saran bakal dihargai. Thanks!

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.154 detik
Basa