Basa

Topik-lambang Pitakonan Embraer 120 Mega pack

More
sasi 3 2 weeks ago #1387 by EgaBVA

EMB 120 iki bener-bener pesawat favoritku, aku mlayu nganti pirang-pirang lan saiki tiba-tiba aku ora bisa ngalih maneh Radio Master. Aku wis nginstal lan nginstal ulang Mega Pack sawetara kali nanging masalah tetep. Ora ana wong duwe gagasan apa piye carane ngatasi masalah iki. Thanks.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.331 detik
Basa