Basa

Topik-lambang Pitakonan Carane sampeyan nambah liveries kanggo Pack 767?

More
5 months 1 week ago #1388 by Salyut_

Can anyone show me how to add liveries to the plane? Aku seneng mabur Austria ing 76 utawa TUI nanging aku ora ngerti carane nambah liveries menyang pesawat dhewe, mung ora bisa

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.605 detik
Basa