Basa

Topik-lambang Pitakonan A310 lan A320 aneh swara

More
sasi 3 2 weeks ago #1389 by briyel

Apa ana swara gangguan nalika aku rem karo A310 lan A320 lan carane sampeyan mbusak telpon metu saka A320? Apa ana cara kanggo mbusak panel 2D lan gangguan pengereman?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.260 detik
Basa