Basa

Topik-lambang Pitakonan BOEING 787 MEGA PACK START SYSTEM AND ENGINES

More
sasi 5 3 days ago #1390 by antmag1

Hello everyone, Aku pengin ngerti ngendi aku bisa nemokake prosedur kanggo miwiti sistem lan mesin kanggo 787 boeing. Matur suwun

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 4 3 weeks ago #1402 by sirajhazzleen

Sadurunge Miwiti
Throttle - Idle
Flaps - 0 degrees
Kacepetan cepet- Disarm
Miwiti lan nerusake

Baterei - On
Apu - On
Apu Generators - ing
Hydraulic pumps (switch utama) - On
Pitot heat - on
Pompa bahan bakar saka loro mesin - mbisakake
Mesin Mulai
Mode pencet - Aktifake
Ngalih Master (mesin 1) sawise mesin 1 diwiwiti
Ngalih Master (mesin 2)
Yen banget rumit mung miwiti pesawat kanthi otomatis kanthi pencet ctrl + E
Matur nuwun pilot simulasi inspirasional panjenengan

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: rikoooo, antmag1

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.233 detik
Basa