Basa

Topik-lambang Pitakonan Tombol ngundhuh ora bisa digunakake

More
sasi 2 4 weeks ago #1396 by tnig

Tombol undhuhan ora bisa digunakake.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 2 3 weeks ago #1398 by rikoooo

Hi there,

Apa Browser Internet apa sampeyan nggunakake? Yen sampeyan ora menehi informasi apa wae, ora bisa mbantu.

Seneng landings


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 2 3 weeks ago #1399 by tnig

Firefox

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 2 3 weeks ago #1400 by rikoooo

Supaya apa sing kedadeyan nalika sampeyan ngeklik download? Apa ana jendhela cilik mbukak?


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 2 3 weeks ago #1401 by tnig

Boten wonten. Ora ana jendhela liya, apa-apa. Wis didownload sadurunge, nanging bubar wis dadi masalah iki. Ora yakin yen ana amarga nganyari Firefox, utawa apa.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 2 3 weeks ago #1403 by rikoooo

Aku mung nyoba karo versi paling anyar saka Firefox lan iki apik, jendhela muncul. Mungkin sampeyan kudu mriksa yen anti-spam utawa ad-blocker ora ngalangi windows download. Uga coba nganggo Chrome, yen kerjane karo Chrome, banjur ana masalah karo Firefox.


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.307 detik
Basa