Basa

Topik-lambang Pitakonan mesthi

More
sasi 2 3 weeks ago #1405 by pennivendolo

Aku butuh bantuan kanggo nggunakake bojo 777 sing ayu. Aku pengin ngerti ngendi aku nemokake panel kanggo nyetel data kursus kanggo landing ILS.
Biasane aku mabur karo 747 lan perintah wae aku langsung nemu ing panel ngarep. Nanging ing 777 aku ora bisa nemokake. Sapa sing mbantu aku? Thanks

lampiran:

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.323 detik
Basa