Basa

Topik-lambang Pitakonan Landing Speeds

More
sasi 2 3 weeks ago #1406 by brimmy1

Hi
Can anyone point me in direction of chart speed landing for Boeing and Airbus jets please. Aku entuk dhuwit lan bouncing utawa kios nalika kebangkrutan. Aku wis nyoba landing ing antarane 132 - 150 nanging isih ora bener. Sembarang bantuan bakal ditrapake banget

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 2 3 weeks ago #1408 by Alexander29

Hei, biasane gumantung kepriye kuwat angin lan liya-liyane, coba dadi ngendi wae antarane 140-160 :)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 2 3 weeks ago #1409 by ranlub

  1. 140 Apa kudu, nanging priksa manawa bobote sampeyan ngisor MLW (Maximum Landing Weight)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 2 3 weeks ago #1410 by PADA52

Kathah gumantung saking total nimbang pesawat ing wekdal kebangkrutan, kacepetan angin, kanthi cara jejere indikator kacepetan sampeyan duwe garis mlayu kanthi werna sing beda sing nyatakake kacepetan kebangkrutan sing bener

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: rikoooo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.260 detik
Basa