Basa

Topik-lambang Pitakonan Tampilan kamera virtual em-120 ora bisa digunakake kanthi bener

More
sasi 4 2 weeks ago #1411 by lvhcus

Nalika ndeleng metu saka kokpit virtual em-120, kabeh sayap lan werna mesin ing kabeh pesawat nampilake tekstur standar cat kit putih. misale jek pesawat udara Inggris nduweni mesin abu-abu gelap nanging saka jero kokpit virtual nggoleki, dheweke putih. Aku wis nambahake pigura dhewe sing wis maca swiwine, nanging maneh saka ing jero kokpit virtual, swiwi sing dituduhake putih. Ora apik. kepiye carane bisa diatasi?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.568 detik
Basa