Basa

Topik-lambang Pitakonan Pesawat statis ing bandara

More
4 months 1 week ago - 4 months 1 week ago #1412 by richb

Apa bisa nambah pesawat statis prepar3D v4? Aku pengin nyelehake pesawat sing diparkir ing sekitar terminal. Kepiye carane?
Thanks!

Pangowahan pungkasan: 4 sasi 1 minggu kepungkur dening richb.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.326 detik
Basa