Basa

Topik-lambang Pitakonan Blurry texture lemah

More
2 months 1 week ago - 2 months 1 week ago #1413 by tharat

Awit aku dianyari kertu grafis menyang NVIDIA GeForce GTX 970 2GB, tekstur lemah katon kabur.
Apa ana sing bisa aku tindakake sing sampeyan ngerti kaya nyetel setelan pemandangan utawa kertu grafis.

Kind Regards, ThaRat

http://tinypic.com/r/2qw0fwg/9

Pangowahan pungkasan: 2 sasi 1 minggu kepungkur dening tharat.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.449 detik
Basa