Basa

Topik-lambang Nggabung Perlu D1Fea ~ 12 kanggo nginstal FSX ing Windows 10

More
1 sasi 3 weeks ago #1418 by Twinjetpilot

Aku duwe asli FSX Gold Edition (dvd edition), wis diinstal ing pc sadurunge luwih saka sapisan (karo Windows 7 lan XP). Nuduhake kesalahan ing file D1Fea ~ 12.cab lan ngetung proses instal.
Sapa sing nduwe file kasebut bareng karo aku? (wis nyoba ngundhuh saka sawetara situs web lan ora ngatasi masalah). Sembarang tips carane ngatasi masalah iki?
Thanks

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.206 detik
Basa