Basa

Topik-lambang Pitakonan Douglas C-117D

More
1 sasi 3 weeks ago #1419 by CDNCaptain

Ora bisa mabur pesawat iki tanpa siji engine mati sawise sawetara menit penerbangan?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.259 detik
Basa