Basa

Topik-lambang Pitakonan Kapuloan Canary Part 1 lan Part 2

More
sasi 3 2 weeks ago #1421 by Sambrook

Hi,

Coba nginstal pemandangan subjek lan sejatine aku ngerti yen aku wis nuruti pandhuan nanging FSX ora nampilake pemandangan. Siji-sijine sing ora dakkirim yaiku maca maca kula file. Dheweke ing Spanyol. Aku bisa ngrampungake basa Jerman, nanging Spanyol ilang saka aku, ora kalebu pes. Sembarang pitulung bakal luwih dihargai.

Akeh matur nuwun luwih awal.

Sam Sambrook

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 2 4 days ago #1442 by nincol

Aku saranake sampeyan nyoba ngunjungi papan iki ing Spanyol sing ana ing Pulo Canary. Diarani Gran Canaria lan sing kudu ditemoni ing Spanyol. Aku lan kanca-kanca menehi pesan menyang penerbangan Spanyol lan ora mbuwang menit kanggo ngunjungi pulau iki. . Sampeyan kudu mriksa dhewe. Waca liyane ing kene ing www.canaryislandsinfo.co.uk/tenerife/places/los-cristianos/ . kanggo informasi luwih lengkap babagan papan.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Sambrook

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 2 2 days ago #1444 by Lingwell18

Halo Sam.

Sampeyan ora kudu nindakake apa-apa liyane saka tindakake pandhuan ing layar. Coba nginstal maneh. Apa sampeyan obah kothak korect ing persiyapan? Apa sampeyan obah FSX utawa mungkin FSX uap tinimbang? Iki gampang diinstal nalika nindakake. Aku ora perlu maca apa wae ing Spanyol kanthi temenan! lol. Cukup nginstal maneh banjur tindakake pandhuan kanthi ati-ati.

Good luck.

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Sambrook

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 sasi 3 weeks ago #1448 by thaman22

tienes que mirar siempre las carpetas, y installar n la biblioteca del FSX las carpetas que tenga scenery y texture que tiene que estar dentro de canary part1 y canary part 2
sapa el FSX ora ana reconoce en el simulador

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Sambrook

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
1 sasi 3 weeks ago #1449 by thaman22

sampeyan kudu tansah katon ing folder, lan nginstal ing FSX perpustakaan folder sing nduwe pemandangan lan tekstur sing kudu ana ing partai kanaria1 lan bagean kenari 2
nanging FSX ora ngenali sampeyan ing simulator

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Sambrook

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.519 detik
Basa