Basa

Topik-lambang Pitakonan Boeing 757-200 Donald Trump FSX & P3D

More
3 months 1 week ago #1422 by Serzik1969

Hello! ora ketompo carane aku ngganti jumlah bahan bakar lan penumpang, pusat gravitasi pesawat tetep minangka standar ing irung dhewe. Carane lan apa sing bakal diganti, apa sing bakal dadi pusat gravitasi ing tengah-tengah pesawat? ibb.co/8rR0Z5y

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.354 detik
Basa