Basa
× Welcome to forum kita!

Marang kita lan kita anggota sing sing, apa sing kaya lan apa sing dadi anggota Rikoooo.
We welcome kabeh anggota anyar lan pangarep-arep kanggo ndeleng sampeyan sak kathah!

Topik-lambang Pitakonan Marang kita bab sampeyan

More
3 taun 1 sasi kepungkur #7 by Dariussssss

Dadi, hello everyone. jenengku David lan aku Forum Moderator anyar. Aku panginten sing cara paling apik kanggo kick-off sawetara kegiatan punika kanggo mbukak topic lan kanggo ketemu sampeyan kabeh.

Marang kita bab sampeyan, apa sampeyan tau mikir penting.

Sugeng rawuh. :)

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: rikoooo, PADA52, Ricbru, txrace

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 taun 1 sasi kepungkur #14 by rikoooo

Hello David,

Welcome ing tim Rikoooo,

Kulo Erik nitahake lan Manager Rikoooo.com.

Aku pancene pleased kanggo duwe sing kene, iki Forum Panjenengan. sampeyan boss :)

Aku bakal gawé annouce ing newsletter kita sabanjuré marang wong bab forum anyar iki.

Happy pesawat everyone

Erik


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 taun 1 sasi kepungkur #15 by andhar

Hi, jenengku Aan
Aku penggemar pesawat saka Indonesia
Gampang ketemu sampeyan kabeh :)

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: rikoooo

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 taun 1 sasi kepungkur - 3 taun 1 sasi kepungkur #16 by Dariussssss

Matur nuwun kabeh supaya adoh. Pangarep-arep kanggo ndeleng akeh, kiriman luwih lan luwih kegiatan kene ing mangsa.

Cheers.

Suntingan pungkasan: 3 taun 1 sasi kapungkur dening Dariussssss.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 taun 4 minggu kepungkur #35 by FCAIR

Halo Kabeh Jenengku Terry (FCAIR) Aku dadi Kepala Crew USAF sing pensiun. Mung kepincut FSX lan sim mabur sawise pirang-pirang taun. Situs anyar sing apik, download sing apik tenan. Seneng Flying kanggo kabeh wong

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: rikoooo, Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 taun 4 minggu kepungkur - 3 taun 4 minggu kepungkur #36 by Viscount

Hi - Aku John saka pesisir kidul UK. Saiki pensiun, simulasi pesawat pisanan mbukak ing ZX81, dimuat dening tape, lan kapérang saka B737 (uga altimeter lan ASI) dituduhake dening grafis banget blocky mabur antarane pemblokiran A lan pemblokiran B in ireng lan putih - lan yen sampeyan iya iku tengen sampeyan weruh "sesawangan", blob ireng disebut C. Inspiring kuwi. Wiwit aku wis padha saben Flightsim sing Microsoft wis diprodhuksi, progressing liwat macem-macem komputer saka 8086 liwat 384, 486, Pentium, plus liyane sawetara, kanggo I7 sandi saiki. Aku wis tak lisensi pribadi kang aku duwe saperangan atus jam ing 152s lan PA28s - maneh saiki amarga biaya saka kloter kene ing UK. Anakku uga digunakake ing Flightsims, tak bug lan sinau kanggo fly, lan saiki karo 4000 jam ing sabuk ing (nyata) A319 / 320s namung bab kanggo pindhah kanggo tiket Kapten kang. Teka tengen Rickoooo dening sesawangan Canary Islands freeware kang banget nyengsemaken - supaya akeh thanks kanggo sing. Great kanggo ndeleng kaca Inggris minangka senadyan urip ora luwih saka 50 miles from France pangerten saka basa sing adoh saka apik.

Pangowahan pungkasan: 3 taun 4 minggu kepungkur dening Viscount.
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: rikoooo, alogie

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 taun 4 minggu kepungkur #37 by rikoooo

Hello FCAIR lan Viscount,

Matur nuwun kanggo presentation lan welcome menyang forum anyar, kita banget bungah lan seneng duwe sing kene, ora ragu-ragu kanggo ngirim topik anyar lan nyuwun bantuan kanggo masyarakat. uga, yen sampeyan pengin bantuan liyane iku bakal gedhe, kawruh banget welcome kene, lan kita bakal seneng duwe sawetara piwulang carane, mabur, tutorial lan ing dikirim ing forum. Saben sumbangan bakal nggawe masyarakat seneng.

Happy pesawat,

Erik


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: Viscount, FCAIR

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 taun 4 minggu kepungkur #39 by FCAIR

Ing wektu iki aku dadi mahasiswa kaya aku biyen. Aku butuh sawetara supaya njaluk kabeh sisipan FSX nanging kapan wae aku bisa nulungi wong Bakal dadi nikmat kanggo aku.

Blue langit everyone ..

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 taun 4 minggu kepungkur #44 by Dariussssss

Sawise maneh, Welcome to Rikooo. :)

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 taun 5 dina kepungkur #153 by Payson

Hiya, jeneng layar layar yaiku PAYSON. Wis suwe aku nggunakake simulator komputer, saiki wis bali menyang salinan Ubisoft's Sturmovik IL2. Dipindhah menyang 10 taun ing WarBirds (bener nulungi dheweke karo kokpit pejuang sing dikarepake kanggo ngenalake game iki. Aku uga nggunakake sawetara peripheral sing main sim tempur Ubisoft sing luwih maju. Aku pindhah menyang taun 5 ing World of Tanks. isih muter. (dadi larang) sing dakgunakake FSX udakara 8 utawa 9 taun lan tresna karo format kasebut. Aku isih melu WoT lan isih njupuk motret ing Ubisoft. Saiki aku ngerti babagan sampeyan, luwih becik duwe pilihan pesawat sing mabur.
Bali menyang mega,
Regards, Payson

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.265 detik
Basa