Basa

Topik-lambang Pitakonan Bombardier CRJ dipasang nanging ora katon ing Prepar 3d v4.5

More
sasi 2 4 weeks ago - sasi 2 4 weeks ago #1425 by thaiphoon

Pesawat sing ayu, Erik! Mbokmenawa jet regional kontemporer cilik sing paling enom.
Mung: Aku ndownload pesawat, nginstal karo installer gampang, ya, diklik Prepar3dv4 nalika dijaluk, nanging pesawat kasebut ora muncul nalika aku mbukak Prep.
Sajrone instalasi aku diajeni manawa ana nganyari AC iki, nanging aku ora ngerti carane kanggo nambah berkas kasebut. Can anyone help, please? Matur suwun.

Cathetan tambahan: Aku wis nginstal lan mateni pesawat kaping pirang-pirang, tansah kanthi asil negatif sing padha. Aku nyawang nganyari (ngendi ngundhuh ??) nanging nganyari digawe kanggo alasan liyane.

lampiran:
Pangowahan pungkasan: 2 sasi 4 minggu kepungkur dening thaiphoon. Alesan: luwih info ditambahake

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 2 4 weeks ago #1426 by rikoooo

Hi,

Mangga ngundhuh versi paling anyar, kaya sing ana nganyari. Bakal ndandani masalah sampeyan:

www.rikoooo.com/downloads/viewdownload/16/876

Matur nuwun


Erik - General Administrator - Tansah seneng kanggo
Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: sapa wae

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
sasi 2 4 weeks ago #1427 by thaiphoon

Dear Erik,
Aku arep matur nuwun kanggo sampeyan. Iki ngundhuh undhuhan anyar. Sampeyan kudu dadi pilot simulasi penerbangan, kayata Roger Federer (mon compatriote) yaiku tenis maestro.
Best regards
Dario

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 1.447 detik
Basa