Basa

Topik-lambang Pitakonan Il-76 gauges (gyro, altitude etc.) ora muncul.

More
1 sasi 4 weeks ago #1446 by rederos

Hi, aku ngundhuh Il-76 saka kene, lan katon kaya sing apik, nanging gauges ora muncul, tinimbang mung ngetrapake gauge. Dadi mung panel ijo karo ukuran gauge, lan aku duwe fsx uap. Ora ana wong sing ngerti masalah iki?

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
moderator: Gh0stRider203
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.143 detik
Basa