Basa

Topik-lambang Pitakonan Penggantian "fichiers simulator penerbangan" ora kasedhiya karo fs9

More
3 taun 2 minggu kepungkur #123 by CHRIS380

Hello everyone,
Yen ora, sampeyan bisa nyaranake informasi kasebut kanthi teliti, lan sampeyan uga bisa ngakses "simulasi penerbangan pesawat" lan ora bisa mlebu ing pesawat lan pesawat. J'ai bien sélectionné le dossier manuellement ands la boîte de dialogue dédiée aux fichiers pln, mais j'ai un message d'erreur me disant que les vols ne peuvent être enregistrés ou chargés qu'à partir de ce dossier. Je ne sais pas si une mise à jour récente qui est à l'origine de ce problème. Je n'ai jamais rencontré ce problème auparavant. Yen sampeyan mbayar, sampeyan kudu ngerti.

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

More
3 taun 2 minggu kepungkur #124 by Dariussssss

Mangga, Forum iki mung basa Inggris. Kanggo Forum Perancis, tindakake pranala iki:

www.rikoooo.com/fr/forum/

Kind regards

Dipuntedahaken pengguna (s) ngandika Thank You: CHRIS380, Gh0stRider203

Mangga Mlebu or Gawe akun kanggo nggabungake obrolan.

  • Ora diijini: kanggo nggawe topik anyar.
  • Ora diijini: kanggo reply.
  • Ora diijini: kanggo nambah Berkas.
  • Ora diijini: kanggo sunting pesen.
Wektu kanggo nggawe kaca: 0.153 detik
Basa